Weltausstellung 2015 in Ebbs Oostenrijk!Wat een fantastische Weltausstellung 2015 in Ebbs Oostenrijk!
Super gezellig, mooie haflingers, leuke shows gereden en geweldige resultaten.

Stakkato (Standschutz x Louvre) 2de RES. SIEGER in zijn klasse en een dag later NATIONEN SIEGER! Wat zijn wij trots op onze Stakkato.

Elke avond hebben Stakkato en Hariètte van den Berg deelgenomen aan de show waarin zij diverse dressuuroefeningen hebben laten zien.
Wat heeft Hariètte ervan genoten om samen met haar vriend Stakkato te mogen schitteren in de arena van het Fohlenhof. Stakkato liep
alle dagen super fijn en genoot ervan. Hij vond het geweldig om in de arena te showen.

Onze jongste telg Starfire (Stainz x Hilfa-Sonny) heeft het goed gedaan met een prachtige 6de plaats en een IA premie.

Astra, de moeder van Namurai (Nordtirol x Astra), is uitgeroepen tot Wereld Kampioen merrie met afstammelingen 2015 en onze Namurai was daar bij!

Joy van de Edelweiss Elite (Allacher x Jessica Elite) behaalde een schitterende 7e plaats met een IA premie.
Ook ons fokpruduct Lilly van de Edelweiss (Wallenstein x Levana) van Diana Rezel heeft super goed gescoord. Een prachtige 6e plaats met een IA premie.

De nakomelingen van onze hengsten hebben geweldig goed gepresteerd. Allen hebben een IA premie behaald en Hester van de Landsard (Stakkato x Hexele)
van Frans en Hetty Doeze-Jager behaalde zelfs een schitterende 6e plaats.
Imara van de Lommerweide (Stakkato x Indy van de Lommerweide) van Bob Schouten, Rebell van de Kievit (Stakkato x Roszein) van Sjraar Peeters,
Falbala de l'Aurore (Stakkato x Fabiene) van Alexandra Belert Corbel. Friska van de Sterm (Whisper van de Landsard x Fresa) van fam. de Ruiter alle van harte gefeliciteerd!

Wat een evenement! Het waren geweldige dagen. We hebben volop genoten.


Namurai bij zijn moeder Astra, die uitgeroepen werd tot Wereld Kampioen merrie met afstammelingen Namurai en Hans 1 Namurai en Hans Namurai Stakkato 2de Res Sieger en NATIONEN SIEGER Stakkato en Hans 2de Res Sieger van zijn Klasse Stakkato en Hans ereronde 2de Res Sieger 1 Stakkato en Hans ereronde 2de Res Sieger 2 Stakkato en Hans ereronde 2de Res Sieger van zijn klasse Stakkato en Hans ereronde NATIONEN SIEGER NIEDERLANDE Stakkato en Hariètte net na een show Stakkato en Hariètte tijdens de show 1 Stakkato en Hariette tijdens de show Stakkato en Hariètte tijdens de show Stakkato na ereronde NATIONEN SIEGER NIEDERLANDE Stakkato tijdens de keuring Starfire en Hans 1 Starfire en Hans defile NHPS imke en hetty defile NHPS Hans super blij als Stakkato uitgeroepen wordt tot NATIONEN SIEGER NIEDERLANDE Heerlijk thuis komen Imke en Hans bij de stallen van de hengsten 1 Imke en Hans bij de stallen van de hengsten Imke is Namurai aan het poetsen Joy van de Edelweiss (Allacher x Jessica) Joy van de Edelweiss

Klik hier om naar nieuws 2015 terug te keren