Maigold liz. 455/T en PHB

        

Geboren: 30-04-2009
Stokmaat: 1.50 mtr
Fokker: Hochfilzer Oswald, Soll Oostenrijk

Maigold -> THE SPECIAL ONE !!

Maigold heeft de titel PHB (Prämienhengstbuch) behaald. Dit is een titel die de hengsten krijgen als zij minstens 12 directe nakomelingen hebben, waarvan de merries minstens 7,70 of meer behaald hebben of een hengst die goedgekeurd is en in het Hoofdstamboek is ingeschreven.
Maigold een over de hele wereld bekende prachtige hengst ! Maigold heeft een mooie goudvoskleur en bijzonder mooie uitstraling.  Maigold heeft een fijn fundament en correcte bewegingen. Maigold heeft al 5 goedgekeurde zonen en diverse Elitemerries voortgebracht in Oostenrijk.  Maigold loopt zowel onder het zadel als aangespannen zeer braaf, houdt van aandacht en is lief. Maigold heeft ook de verrichtingsproef met goede cijfers behaald. Maigold heeft al enkele dressuurwedstrijden in klasse L1 gereden samen met Marga Appeldoorn-Faber en behaalde meerdere malen de 1ste plaats. 
Vader: liz.207/T Mahatma ook zeer bekend bij de haflingerfokkers. Mahatma heeft meerdere goedgekeurde zonen en Elitemerries gebracht over de hele wereld. Deze hengst heeft de M-lijn weer een positieve boost gegeven.
Moeder van Maigold, PE18271/T Castra is een Elite merrie en heeft ook de titel Predicaat Stute behaald omdat zij meerdere kwalitief zeer goede nakomelingen heeft gegeven.

Maigold een TOP-vererver van de bijzondere M-lijn !

Dekgeld € 325,00 euro excl. 9% BTW en stamboekkosten